Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Хидра


 • 15/03/2022 в 05:57 ТС   Asumeto (Администратор)
  18 сделок
  262 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 15/03/2022 в 11:02 Lejymoj
  19 сделок
  77 лайк
  Гидра основной сайт hydra зеркало 2022 : КАК зайти

  Получените резултати много ги изненадват. Средно систоличното налягане на участниците - налягането, с което сърцето изпомпва кръв - се е увеличило с 4,7 mmHg в края техподдержка на двете седмици, през com които участниците са приемали парацетамол. След триседмична почивка групата, приемала парацетамол, е преминала на плацебо и обратно за още две седмици. Те могат да нарушат ендокриния баланс и да проявят канцерогенно действие.

  Хроничната болка се определя като болка, която продължава 3 месеца или повече, въпреки приема на лекарства. Парацетамолът се метаболизира в черния дроб, така че при наличие на чернодробна недостатъчност, цироза, мастен черен дроб или други чернодробни проблеми, трябва да се приема много внимателно. Голяма част от тези вещества са все още неизвестни, но дори и сред идентифицираните химикали, токсичността на най-малко 70 от тях остава неизвестна.

  Над 100 от тези вещества идват от самата пластмаса. След това изследователите са сравнили промените в кръвното налягане на всеки пациент. Въпреки това, при някои участници увеличението е достигнало до 40 mmHg. За тях е известно, че имат потенциално вредни ефекти върху здравето на хората.

  Парацетамолът е едно от най-разпространените лекарства в света и винаги се е смятало, че е по-безопасно от други противовъзпалителни средства като ибупрофен.

  На коя от рисунките е изобразен първият стадий на размножаването? Г) a) В) Б). Плутон има пет известни естествени спътника Харон, Никта, Хидра, Цербер и Стикс. Харон е естествен спътник, открит през 1978. Харон и Плутон са двойна планета джудже.

 • 15/03/2022 в 17:08 Kufaju
  21 сделок
  58 лайк
  от 400 различни вещества от пластмасовата бутилка и над 3500 вещества, получени от сапуна за съдомиялната машина. Източник: iStockphoto Парацетамолът е едно от най-използваните лекарства за намаляване на температурата и облекчаване на болката. Фотоинициаторите са сред токсичните вещества във водата, които тревожат изследователите. Парацетамол и кръвно налягане Екипът на Университета в Единбург е изследвал 110 пациенти с хипертония. Учените все още не знаят дали концентрацията на тези вещества влияе токсично върху здравето на хората. Необходимо е провеждането на допълнителни изследвания. Резултатите от проучването са публикувани. Авторите на изследването поясняват, че трябва да се предписва възможно най-ниската доза, независимо от проблема, и да се оценява съотношението полза/риск при пациенти с хипертония. Проучване от Университета в Единбург, публикувано. Дългосрочните лечения с парацетамол обикновено се предписват при хронична болка. Повишението на кръвното налягане е настъпило още четири дни след започване на приема на парацетамол и след това е останало стабилно до края на двуседмичния период. Някои от тези вещества са потенциално вредни за здравето. Източник: iStockphoto Хиляди химични вещества откриват учени от Университета в Копенхаген във вода, съхранявана в бутилки за многократна употреба. В някои случаи се предписва и за хронична болка, тъй като винаги се е смятал за по-безопасен от противовъзпалителните болкоуспокояващи като ибупрофен, който потенциално може да повиши кръвното налягане. Източници: m/science/article/pii/S?via3Dihub. След измиването на бутилката в съдомиялна машина са открити няколко хиляди вещества в по-късно съхраняваната в тях вода. Най-ниска възможна доза Пациентите с хипертония са изложени на повишен риск от сърдечносъдови заболявания и инсулт. След 24-часов престой на водата в такъв вид бутилка, те откриват стотици вещества във водата, включително такива, които не са срещани досега в пластмасата. Според изследователите само някои от откритите вещества са добавени умишлено, повечето са случайно попаднали по време на производството или са се получили в резултат на преобразуването на други използвани съединения - например репелентът за комари диетилтолуамид, който най-вероятно се получава при разграждането. Според специалистите, занимаващи се с химия, които са се включили в изследването, производството на този вид бутилки се нуждае от регулиране на условията и стандарта. Двама химици от Университета в Копенхаген проверяват кои химически вещества се отделят в течностите, съхранявани в различните популярни видове меки пластмасови бутилки за многократна употреба. Най-често водата в тях престоява няколко часа преди да бъде консумирана.
  Тест по биология и здравно образование за VII
 • 16/03/2022 в 08:23 Vydiwib
  24 сделок
  93 лайк
  Изследователите провеждат нецелеви скрининг (NTS) с помощта на течен хроматограф и мас спектрометър, като по този начин проверяват всички налични вещества. В новите бутилки за многократна употреба, близо 500 различни вещества остават във водата след допълнително изплакване. Винаги трябва да се предписва най-ниската доза от лекарството и то е безопасно, ако се приема по предназначение. Изследователите откриват различни пластмасови омекотители, антиоксиданти и освобождаващи агенти, използвани при производството на пластмасата, както и диетилтолуамид (deet), които е известен като активното вещество в спрея против комари. За провеждането на проучването учените създават условия, съвпадащи с тези, при които много хора обичайно използват пластмасовите си бутилки за напитки.
 • 16/03/2022 в 14:29 Ugyribah
  24 сделок
  84 лайк
  Поради тази причина авторите на изследването подчертават важността на дозите, приемани от пациенти с хипертония, на които е предписан парацетамол за дълги периоди от време. Изследователите подчертават, че трябва да се обмислят рисковете за пациента, ако му се предписва прием на парацетамол в продължение на много месеци.
 • 16/03/2022 в 21:36 Qezipuw
  21 сделок
  58 лайк
  Професорът по аналитична химия на околната среда от катедрата по растения и науки за околната среда на Университета в Копенхаген -. Според изследвания ежедневният прием може да увеличи риска от сърдечни заболявания и инсулт с до 20 при хора с високо кръвно налягане, тъй като го покачва още повече. Източници: m/actualidad/paracetamol-aumenta-riesgo-infarto-hipertensos_6792 https www. Circulation, разкрива, че парацетамолът вероятно не е толкова безопасен, колкото изглежда.